VÄLKOMMEN TILL PLATTISGALAN I STOCKHOLM DEN 8/10!


För att skapa representation och fira livet kommer nu den första plattisgalan i världshistorien att gå av stapeln, DU är välkommen att delta.


Plattisgalan är en fest som föreningen Plattnormen ordnar på Club Sidenkällaren i Stockholm, den 8:e oktober 2022. Du behöver inte själv vara platt för att komma, bara stötta möjligheten till valfrihet när det gäller kroppens utseende efter bröstcancer. Vi vill fira livet och visa att en platt/halvplatt kropp efter bröstcancer är ett både vackert och ett likvärdigt alternativ till rekonstruktion!


Under kvällen blir det mingel med snittar och cava, en modevisning där tio platta och halvplatta modeller visar kläder, underkläder och badkläder, en prisutdelning där fem vinnare som stöttat möjligheten att välja en platt symmetri eller bidragit till att normalisera bilden av en platt kropp efter bröstcancer får motta en fin statyett. 


Efter det är det dansgolv, musik och fest! Mejla: plattnormen.event@hotmail.com för att boka biljetter (till självkostnadspris á 450:- för lokal med personal, drink och enklare förtäring)


Hur: Allt detta möjliggörs genom ideella insatser och välvilliga sponsorer; The Skarlette, Makeup Institute, Lilja the Label, Cissi & Selma, Tomas Eriksson Sport, Framme.


Vill du vara med och sponsra galan med ditt företag? Eller vill du stödköpa biljett att donera?  Mejla: plattnormen.event@hotmail.com 


Hoppas vi ses!